HLR utbildning i Stockholm som räddar liv

Med en HLR utbildning i Stockholm lär man sig hur man på ett säkert sätt hjälper en person exempelvis vid akut hjärtstopp, samt hur man ger konstgjord andning.

De flesta bör gå en HLR utbildning i Stockholm för att kunna agera snabbt om olyckan skulle vara framme. Om en person drabbas av akut hjärtstopp kan din insats vara avgörande för om personen klarar sig eller inte. Därför är det viktigt att lära sig grundläggande HLR (hjärt- och lungräddning) och vad det innebär. Att följa upp utbildningen är också viktigt, eftersom mycket kunskap är en färskvara. De flesta utför inte heller HLR på regelbunden basis, därför kan det vara bra att fräscha upp kunskaperna med jämna mellanrum så man är någorlunda uppdaterad.

HLR utbildning kombinerar teori och praktiska övningar

När man bokar en HLR utbildning kan man välja att utföra denna på arbetsplatsen om förutsättningar finns. Annars görs den i utbildarens lokaler. Under utbildningen går man igenom va HLR innebär och när det ska utföras. Du får även lära dig att det finns tillfällen då du helst inte ska utföra HLR, utan vidta andra åtgärder.

I utbildningen ingår även flera praktiska övningar där man får öva på att ge hjärt- och lungräddning på en övningsdocka. Att ge hjärt- och lungräddning är ganska fysiskt krävande, så det kan vara bra att man är ett par personer som turas om och hjälper varandra. Vid avslutade övningar får man även ett certifikat som visar att man har gått utbildningen. Gör en kursanmälan inom HLR här: hlrutbildningstockholm.com

HLR utbildning i Stockholm som räddar liv