Företagshälsovård i Uppsala erbjuder psykolog

Det är lätt att tro att en företagshälsovård i städer som Uppsala bara gör hälsokontroller. Men faktum är att de även har massage, LPG och samtal med psykolog.

Anita hade varit med om en jobbig skilsmässa och hade nu svårt för att klara av sina arbetsuppgifter. Hennes chef Olivia var orolig för henne och funderade över vad hon kunde göra för att hjälpa Anita. Det gjorde ont att se henne må så dåligt – hon som alltid var så glad annars.

Så dök en tanke upp. Olivia plockade fram mobilen och tryckte på ett förprogrammerat nummer. En receptionist på deras företagshälsovård i Uppsala svarade och undrade vad de kunde hjälpa till med. Olivia undrade om de hade psykolog som de kunde använda sig av och så berättade hon om hennes kontorist Anitas mående.

Företagshälsovård en trygghet i vardagen

Hon bokade en tid för säkerhets skull. Om Anita visade att hon inte var intresserad behövde hon inte nämna psykologen. Bemötandet hon fick vid samtalet med Anita var dock tacksamhet. Hon var så ledsen. Hon kunde inte ta sig ur sina jobbiga tankar och ville gärna få tala med någon.

Anita tackade därför ja till tiden som Olivia hade bokat och berättade efteråt att det hade varit helt fantastiskt. Att få prata om sig själv och sitt mående. Något hon inte mindes att hon någonsin gjort. Flera tider var bokade. Olivia frågade om hon ville vara ledig ett tag. Men Anita tackade nej och sa att psykologen och jobbet var det hon behövde nu. Läs mer om vad företagshälsovård innebär på denna hemsida: www.företagshälsovårduppsala.se

Företagshälsovård i Uppsala erbjuder psykolog